您好!欢迎来金盘网 请登录 免费注册

我的金盘 金盘通发布招标购物车 我的关注 帮助中心

信息联系商家

江苏快三开奖结果啊 www.6yn6e.cn 自营店首页 案例 店铺动态 招标案例

关注项目(1)浏览:1102分享到:

-----看了又看----

  • 项目名称:MT House
  • 项目单价:200.00
  • 设计类型:建筑设计
  • 项目类型:住宅
  • 风格:其他
  • 发布日期:2017-02-13

GLR arquitectos / Gilberto L. Rodríguez

Extension: 1,900 M2

Architect: Gilberto L. Rodríguez

Project Team: Emmanuel Soto, Raúl Torres, Rafael Návar, Pamela Díaz de León, Oscar O Farrill,Gaby Gutiérrez,David Alatorre

Photography: Jorge Taboada

 

Description

A property of great dimensions and a steep slope, grants us unmatched potential views towards the north of the city. A grand golf club in the foreground as well as other green areas of the city, are topped by the majestic “Cerro de Las Mitras”, a distinctive mitre-shaped mountain. The residential scheme is resolved in a linear way on its three levels, ensuring all areas of the house enjoy the previously described views.

 

On the top floor, at sidewalk level, social areas such as a foyer, library, guest living and dining, as well as a large terrace, take place. On this level there’s also a large garage for six cars, a large family room with a breakfast table, kitchen and laundry room. The middle floor holds a large master bedroom in addition to four spacious bedrooms for two boys and two girls with their corresponding jack and jill bathrooms. A small family room and an area destined for study are also located on this floor. Finally, one story below, the house’s program is completed with a large play room equipped with home-theater system, wine cellar, gym, bar and, covered terrace, as well as two complete bathrooms that serve the swimming pool.

 

In the exterior, said swimming pool merges with a water mirror that welcomes visitors, and is also complemented by a small open pavilion which works as a social area for recreational activities. With outdoor living, dining, bar and barbecue area, this outdoor pavilion is directly linked to the pool and roof garden. It’s worth mentioning this is no conventional roof garden, taking place simultaneously eight meters below street level and twelve meters above the lower street. The creation of this large cantilevered garden, meant a great engineering challenge. The large wall which hides the roof garden’s structure, is completely covered with flagstone in order to blend in with the mountain’s natural cut.

 

Regarding the material palette for the house itself, white flattened walls, wood, Mirasema stone, glass walls and various elements of exposed steel were chosen. In the interior the materials that prevail are Santo Tomas marble and natural walnut wood. Due to the size of the house there are four vertical circulation options: the main staircase and an elevator for daily use; an outdoor path, made up of landscape steps and bodies of water that connect the guest entrance to the pool and garden area; and finally a large spiral staircase that descends from the service area on the top floor to the garden.


关于金盘网 | 帮助中心 | 联系我们 | 网站合作 | 法律声明| 江苏快三开奖结果啊| 网站地图
客户热线:400-888-6281 客服传真:020–32069500 客服邮箱:[email protected]
京ICP备15021587号-4
Copyright 江苏快三开奖结果啊 www.6yn6e.cn,All Rights Reserved

  • 喀什12个贫困村实现生活垃圾集中处置 2018-07-14
  • 湖南宁远通报7起党员干部案件:涉贩毒开设赌场等 2018-07-14
  • 淮南铁腕守护洁净“天空蓝” 2018-07-13
  • 营造书香社会 ,助力文化强国 2018-07-13
  • “威马逊”在海南翁田镇沿海登陆 最大风力达17级 2018-07-13
  • 面向新时代的政治宣言和行动纲领 2018-07-13
  • 【TED演讲】英国国际发展部大臣麦克贝茨:中国奇迹是如何发生的 2018-07-12
  • 屡发屡错,你给我多了个子,却少了个也,你在说谁? 2018-07-12
  • 彼得·林姆伯格(Peter Limbourg) 2018-07-11
  • 隔代育儿,“晚年”该如何呵护童年(微议录) 2018-07-11
  • 新华网金融频道招聘启事 2018-07-10
  • 认真落实全面从严治党要求 深入推进新时代机关党建工作 2018-07-10
  • 我在吃饭,重点在那?重点在饭,难道我只能吃饭吗?看着就想笑 2018-07-10
  • 毕业当援疆 去祖国最需要的地方 2018-07-09
  • 西安体育学院体育传媒系与西部网签约校媒合作 2018-07-09
  • 998| 691| 411| 356| 985| 772| 830| 631| 291| 282|